ÜGYVÉDI SEGÍTSÉG

Ingatlan többnyire adásvétel, öröklés, ajándékozás, illetve csere révén kerül a birtokunkba. Ezzel együtt azonban jogaink és kötelezettségeink is keletkeznek. Minden ingatlantulajdonos, illetve leendő ingatlantulajdonos számára kiemelten fontos a jogi és anyagi biztonság. Házunk, lakásunk nagy értéket képvisel, ezért bármilyen, az ingatlannal kapcsolatos szerződést, ügyintézést - legyen szó akár vásárlásról, eladásról, vagy bérlésről, kiadásról – minden esetben bízzuk speciális szaktudással rendelkező ingatlanjogi ügyvédre.

ÜGYVÉDI SEGÍTSÉG\A megfelelő ingatlan kiválasztásával és a pénzügyi feltételek elfogadásával létrejön az ingatlanra vonatkozó egyezség, és következhet a szerződés előkészítése. Az adásvételi szerződésben hagyott pontatlanságok, elírások azonban akár az adásvétel meghiúsulását is okozhatják. Jogász szakértőink gondosan ellenőriznek minden okiratot, határozatot (az ingatlan pontos címét, helyrajzi számát), elvégzik az adategyeztetést (személyes adatok, lakcím), eljárnak a földhivatali ügyekben, elkészítik az adásvételi szerződést, a birtokba adási jegyzőkönyvet. 

A tulajdonjog keletkezésére, megszűnésére, módosulására vonatkozó bejegyzéshez a jogszabályban meghatározott formai és tartalmi feltételeknek megfelelő okirat szükséges. Az adásvételi szerződést, illetve az ajándékozási szerződést ügyvédi közreműködéssel mindig írásba kell foglalni, ez alapján kerülhet sor az ingatlan-nyilvántartási bejegyzésre.

Célunk, hogy segítségünkkel ügyfeleink a számukra legelőnyösebb üzletet köthessék. Ehhez teljes körű ingatlanértékesítési szolgáltatást nyújtunk, és professzionális jogi hátteret biztosítunk. 

Amennyiben ingatlannal kapcsolatos jogi kérdése van, vagy ügyvédi segítségre van szüksége, keresse ügyvédeinket bizalommal!