EGYEDI FUNKCIÓK INGATLANIRODÁK SZÁMÁRA

Regisztrálja ingatlanirodáját a Gethome rendszerébe, és előfizetése mellé egyedülálló módon ingyenes projektmenedzsment és CRM modulokat is biztosítunk Ön és munkatársai számára!

Egy ingatlan adásvétel során számos folyamatot kell nyomon követnünk, mely megfelelő eszközök hiányában nem mindig egyszerű feladat. A Gethome ingyenes projektmenedzsment moduljainak köszönhetően munkafolyamatai jelentősen egyszerűsödni fognak a jövőben.

Bármelyik csomagajánlatunkat is választja, mindhárom mellé ingyenesen biztosítjuk az alábbi modulokat:

 

Agile board

Az Agile board segítségével különböző táblákat tud létrehozni, melyekhez hozzáadhatja ingatlan hirdetéseit. A modul segítségével jól nyomon tudja követni és menedzselni éppen aktuálisan futó hirdetései státuszát.

Gantt

A helyes időtervezés és beosztás elengedhetetlen minden ingatlaniroda számára. A Gethome ingyenes Gantt diagramja segítségével egy jól strukturált és átlátható felületen tudja nyomon követni munkafolyamatait.

CRM

A Gethome ingyenes CRM moduljának segítségével egy helyen tárolhatja az ingatlanhirdetéseivel kapcsolatos dokumentumait. Hozza létre egyedi mapparendszerét, és ossza meg munkatársaival a szükséges dokumentumokat pár kattintással!

 

 

Átlátható és könnyen kalkulálható díjcsomagok

A csomagárak az aktív hirdetések száma alapján kerültek kialakításra, ennek köszönhetően átlátható és egységes árazási rendszert tudunk biztosítani partnereink számára. Tekintse meg aktuális díjcsomag ajánlatainkat ITT.

Felár budapesti hirdetés feladása esetén:

amennyiben budapesti ingatlanokat is szeretne hirdetni, a lenitcsomagárakra plusz 2990 Ft + áfa felárat számolunk fel havonta.